hqdefault.jpgMivel nyomta az agyamat a közelgő front, kanapékúrára kényszerítettem testemet és nyakig húzva a tevés pokrócot még épp elértem a távirányítót. Kicsit zongoráztam rajta és megtaláltam a Hatoscsatornát. Első képkocka: Tihanyi Tamás, kezében egy fűtőszállal és számol 50-től felfelé. Aszondja 50-60-70, jaj a csakrája a béka segge alatt van. Következő vizsgálat: idegrendszer 50-60-70, szellemvizsgálat: igen, ön szellemes, prosztatavizsgálat: 50-60-70. Igen, gyenge volt az öreg hölgy prosztata-csakrája. Egy asztal mögött ülve hatalmas hasán feszülő rózsaszín ingében egy fűtőszál segítségével korábban gerincműtétet is végzett, de nem okozott különösebb problémát egy darab levágása sem a beteg májából. Tihanyi Tamás úrnak ma ezt már nem engedi a médiahatóság. Van neki egy kedves kis magánrendelője, ahová burkoltan betegeket toboroz a tévén át. Valahogy így:

- Maga beteg? Volt már nálam a rendelőmben? Nem? Na. Tudja nem mondhatom, tudja, na, érti. Reklámnak számít, tudja. Tudja, mi a dolga.

Műsorának felépítése igen komplex. A doktor úr felsorolja titulusait, munkavégzésének területeit, majd megpróbál két faviccet is elsütni, amin aztán percekig sípolva nevetgél. Utána következik egy kis sztorizgatás. Megtudjuk például, hogy ő korábban volt már bokszoló és kamionsofőr is, gyakran jelentik fel megtévesztő ezoterikája miatt, de nyíltan beszél a Vágó Istvánnal folytatott vitájáról is. Le kell telnie legalább 10-15 percnek a műsorból, amikor elkezdik fogadni a telefonálókat. Ebben a negyed órában fenyegeti a nézőket, hogy: 

- Ha nem telefonálnak nem lesz energiaátadás a műsor végén! Ajánlom, hogy telefonáljanak!

A kanapébafingó öreglányok persze manipulálhatóak és akad telefonáló bőven. Tihanyi úrnak ekkor csillogni kezd a szeme és megbizonyosodva arról, hogy tényleg van hallgatósága mélyebb sztorikba kezd. Így tudtam meg, hogy a fia épp érettségizik, csúfolódnak vele az iskolában, mert az apja egy idióta. Az egészségcsakrák fűtőszálas vizsgálata után, ha magáénak tudhat legalább 5-6 beteget, akkor lassan vége is a műsornak. Amennyiben Tihanyi úr jó kedvében van, és ideje engedi, energiát ad át a kedves nézőknek. Ez úgy történik, hogy bejelenti, "na most megy az energia" és fejben számolni kezd, de visszafogottan az ujjai is mozognak, közben a másik kezével csettintgetve tolja felénk az energiát.

Én valószínűleg úgy felteltem vele, hogy utána két órát ébredés nélkül tudtam aludni a kanapén magzatpózban.

A bejegyzés trackback címe:

https://zabothegyezo.blog.hu/api/trackback/id/tr585343183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tóninéni 2013.06.05. 11:55:43

Kik a "kanapébafingó öreglányok"? Anyukádat is közéjük sorolod, vagy őt nem? Akkor kiét? Mert gondolom, a hangsúly nem a lányságon, hanem az öregségen van.
Ostoba barom!

ergerberger 2013.06.05. 12:55:59

"kanapébafingó öreglányok"

Én nem vagyok öreg és fhaszom van, mégis a kanapéba fingok!
Nem is keveset!

2013.06.05. 13:06:40

@tóninéni: A hangsúly az emberi butaságon és hülyeségen van.

Ha ezt nem érzékeled, hát...
Hívd fel Tihanyi urat, talán tud segíteni...

tóninéni 2013.06.05. 13:16:43

@ergerberger: Erről van szó! Mindig ideges leszek, ha valakit a kora miatt tekintünk idiótának, miközben olyan fiatalok szaladgálnak mindenfelé, hogy sírni tudok tőlük.
@frikazojd:@_zulu_: Azért írtam amit írtam, mert a lényeggel egyetértek, de már unom az idősek állandó jelzőit. Szerintem több tisztelet járna nekik, de manapság ez nem divat. Nem várom hogy mindenki szeresse őket, de ezt a helyzetet nem kéne még blogokban is népszerűsíteni.

Jack__Bauer 2013.06.05. 13:57:45

@tóninéni: Mégis miért kellene valakit csak azért tisztelni, mert élt 60-70-80-90 évet? A kor nem érdem, hanem állapot. Tiszteletet az érdemel, aki élete során letett valami hasznosat az asztalra a kultúra, a tudomány területén, vagy a társadalom érdekében (pl. tisztességesen felnevelt 2-3 gyereket). Ha Önre ezek igazak, akkor érdemel tiszteletet, ha nem, akkor meg csak egy kanapébafingó öreglány...

Zoxo 2013.06.05. 14:12:11

Én utoljára az ECHO TV-n röhögtem ezen a kókleren.
Összenő, ami összetartozik!
:-))

Don Quixote de la Ferko 2013.06.05. 14:17:27

@Jack__Bauer:

Te a társadalomnak gyártod a gyerekeidet?

Igazi agymosott fideszdroid vagy.

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2013.06.05. 14:24:07

@tóninéni: Csak nem rajongónak tetszik lenni?

"Szerintem több tisztelet járna nekik,"

Nemnem... Az nem "Jár". Azt ki kell érdemelni ám!

tóninéni 2013.06.05. 14:29:26

@Jack__Bauer: Félreértés! Én csak azt akartam mondani, hogy a hülyeség nem korspecifikus. Nem pusztán a kor tiszteletét várom, hanem a méltányos elbírálást.
Másrészről baromi egyszerű egy fiatalnak az öregeket lehülyézni azért, mert utolsó szalmaszálként az ilyen csalók segítségét is igénybe akarják venni - ha már a mi öntelt orvostársadalmunk magasról leszarja őket (is).

tóninéni 2013.06.05. 14:39:19

@newtehen (egyszerű mint a faék - de működik): Remélem, ismersz olyan öreget, aki kiérdemelte a tiszteletedet. Ha valaki "lekanapébafingó öreglányozná", mit szólnál?
Ha nem ismersz, lehet hogy nem másban kell keresni a hibát.

Aszpartám 2013.06.05. 15:21:04

Jaj nehogymár senkit ne lehessen sértegetni! :D Vannak mentálisan friss, és/vagy fitt idősek, vannak aranyos nagyszülők, sármos urak, jó kiállású nénik, vicces bácsik, stb.. és igenis, vannak degenerált nyuggerátorok, akik agyműködése - nem az öregedés miatt, hanem a saját közönyük miatt - a nullához konvergál. Evvan, ha őket nem szidhatjuk, akkor senkit sem szidhatunk, és az 1984, azt meg nem szeressük.

Elijah_Baley 2013.06.05. 15:58:50

monnyuk én az ezótévét jobban szeretem, ott a betelefonálok adják az ívet, itt csak az öreg vajákos, aki eléggé uncsi egy idő után

2013.06.05. 16:39:22

ezen sokszor gondolkodtam már, hogy aki hülye az megérdemli-e, hogy lehúzzák, de szerintem nem annyira, szóval én ezeket a szarokat betiltanám...

Macropus Rufus 2013.06.05. 16:48:05

Az, hogy az idősökről idióta véleménye van az eleve szánalmas, ő sem lesz már fiatalabb, belőle is lehet vén troty, meg nyugger meg kanapéába fingó stb...

Viszont a wikipédia szerint a BudapestTV 2009-től csak online elérhető, tehát nem véletlen hanem tudatos kapcsolás eredménye ez. Namost aki felnőt fejjel BPTV néz annál eleve el fan ferdűlve valami ott bent. Ha még ezek után fikázza az idős embereket akkor nem árt ha tudja, hogy csak annyi különbség volt akkor közte és a telefonáló közt, hogy ő nem telefonált be. De nézte....

forrás: http://hu.wikipedia.org/wiki/Budapest_Európa_Televízió

csakhalkanszólok 2013.06.05. 16:51:57

Csak egy kis pontosítás. A kézben tartott "izé" nem fűtőszál szerintem, hanem egy 70-es években forgalmazott rugós expander egyik fogója rugók nélkül! Csak ezért, mert így végképp semmi köze az "energia sugárzáshoz" :-D
Amúgy meg ne báncsátok (sicc) ezeket a műsorokat. Olyan jókat lehet rajta röhögni!

Elijah_Baley 2013.06.05. 19:19:00

@csakhalkanszólok: ó, örök hálám, évek óta ezen gondolkodom, olyan ismerős ez a bigyó, de nem jöttem rá honnan :)

csakhalkanszólok 2013.06.05. 20:09:16

@De gustibusaut bene, aut nihil: Egy csoda szerkezet volt. Szőrösebb mellkasú férfiak egyből epilálhattak is...
süti beállítások módosítása