Félévente felkerekedve, s nekifutamodva az éjszakának, megmutatkozok én is a társadalom partizánjai között.
Annak rendje s módja szerint, hogy a kászkába került elegendő agysejt-amortizáló vegyszer sorba állok a csordába való hovatartozás megkülönböztető eszközéért, mely ezúttal egy neonsárga karszalag lesz. Ha a karomra simogatta a nem kicsit materialista fiúcska, mehetek közelről is belehallgatni a buliba.
Nincsen nekem kisebbségi komplexusom a hétköznapokban, de egy ilyen buliba megérkezve súlyosan nagy az esélye annak, hogy maradandó komplexusaid alakulnak ki, ha nincs elég önbizalmad.
Vegyük szemügyre a nőnemű partizánokat.
A luxusrezervátom 4 termet bocsát a rángatózni kívánók rendelkezésére. Ezen helységek igazi zenét nem hallott lemezlovasai különféle stílusú dalokat továbbítanak a hangfalak membránjainak, szakadásig.
Mindjárt az első teremben felcsendül némi zeneféle, a  társaság elég foghíjas, de nem folyik ki a szemem, ha az öltözékükre nézek. Van 1-2 majóra (nem tudom, hogy kell leírni ezt a szót, s unok utána nézni) vetkőzött cicus, akik jó esetben hoztak magukkal melltartót. Táskában. Előkerülnek a partizán ingek és a különböző színű farmerek csilivili övekkel a testekre tapasztva. Mondjuk, hogy rendben van a gyengébbik nem textilje.
Befele haladva a mai slágerek zenéje néven futó ipari mocsok szól a hangfalakból, megmozdulni nincs helyed, ezért megvárod, hogy hazamenjenek az albánszamár-féle részegek vagy pedig begyúródsz és magasra tartott kézzel szúrod az eget, hogy a kezed ne foglalja legalább a helyet.
Lépcsőn rém óvatosan haladva lefele megakad a szemem egy nagy világosságon, mit egy szőke ciklon hajszíne okoz retinámnak mellettem elhaladva, majd szégyen, nem szégyen, de utána fordulok, megcsodálni ezt a teremtményt, ki görcsbe merevedett pucsítással halad a lépcsőkön remegő lábakkal.
Felmászott a magassarkúra, de menni még nem tud rajta.  Nesze: cipő Haladva bennébb a tömegbe, szájon vág néhány illat, mitől ha nem ittál is gerjed a róka benned. Szétnézve kiderül, hogy luvnyák vannak a láthatáron. Mélydekoltázsukban férfi kezek találhatóak, derekukon hím egyedek csípői ringanak, csizmájukat húzva maguk után rángatóznak. Ők így buliznak.
Elhaladva az orgiázók mellett, következnek a porondpartizánok. Iszonyat magas cicababa neccharisnyában és asszem hosszúblúzban, mert azért a miniszoknya elnevezés túlzás lenne erre a textíliára. A lényeg, hogy ropja a danszot. Magára beszélt két rém helyes palit, majd nedves szájjal látogat egyik szájtól a másikig. Ő a leheletvizsgáló.
Következnek a gyökérluvnyák. Kevés fog, sok vakolat, szakadt harisnya és gilisztás testalkat. Nesze: női ruha Láss csodát, jut neki is néhány kirakatbarát, aki körülrajongja.
Csak ez jut eszembe: Úristen! Hova vagyok jőve?
Tisztába vagyok vele, hogy sosem fogom beverni a fejem szépségem plafonjába, de legalább sosem fogom a kutyám helyett a faterom cipőjét vinni sétálni, mert a külsőm kirakatba helyezése lesz a legnagyobb gondom az életben.
S engedtessék meg azt mondanom, hogy a Jóisten fonjon kalácsot azon férfiak farkából, kiknek a mesterséges külső mérvadó a választásnál.

A bejegyzés trackback címe:

https://zabothegyezo.blog.hu/api/trackback/id/tr674861187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

otherwheres 2012.10.21. 22:38:25

mesterséges külső? nem. csak a mellbőség. kiskalács.

Zabhegyezo 2012.10.22. 00:03:16

Férfiak. Most megyek, elviszem fater cipőjét sétálni.
süti beállítások módosítása